Boomerang – акценти за май 2022 г.


През май, Boomerang ни кани на страхотната премиера на поредицата „Томас и приятели“. Продукцията, позната на по-големите зрители, ще дебютира в нова версия, в която най-малките ще се срещнат с локомотивчето Томас и неговите приятели. Главният герой тръгва на пътешествия по света с тях и опознава културите на други континенти. По Boomerang ще проследим и премиерните епизоди на втория сезон от поредицата „Тафи“, както и допълнителен маратон с хитрия енот и кучето, което вечно си пати от номерата му.

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

„Томас и приятели“

От 30 май – всеки ден от 16.00 ч.

Филмът ще се излъчи на 28 май от 09.00 ч.


Томас е малък локомотив. Той е изпълнен със заразителен оптимизъм и знае, че светът е изключително интересно място, където може да срещне нови приятели, докато пътува. На остров Содор, където живее, има и приятели от Япония и Кения. Най-добрият му приятел е Пърси, който също е от Содор. Малките локомотиви се състезават помежду си, помагат за превозването на вагони до техните местоназначения и през цялото време не спират да се забавляват.

Излъчването на поредицата ще бъде предшествано от първия пълнометражен филм от новата версия на поредицата - „Томас и приятели: Състезание за купата на Содор“. Героите ще участват в надпреварата за титлата. Томас ще започне в отбора на Кана. Но достатъчна ли е екипната им работа, за да спечелят състезанието? В премиерните епизоди, малките герои ще трябва да транспортират изключително важна крушка и... части от ракета.

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

„Тафи“ – Сезон 2

От 23 май – всеки ден от 18.00 ч.


Мисис Разкош живее в страхотно имение. Тя си има домашен любимец, когото обича повече от живота си – доберманът Бентли. Един ден, хитрата миеща мечка Бъхльо вижда богатото имение, докато си търси нов дом. Къщата на Мисис Разкош създава впечатление за място, където той може да живее охолно. Пред него, обаче, има важна задача - да убеди богатата дама, че е котка. Така, той се превръща в милия мъркащ Тафи, а Бентли губи позицията си на любимец. Доберманът знае, че Бъхльо е енот и само се представя за котка. Съперничеството им поражда много недоразумения, защото всеки от домашните любимци иска да бъде фаворит на стопанката.

В премиерните епизоди, героите ще пренесат забавленията си в други части на света. Те ще отидат в Югоизточна Азия, където ще заседнат в снежните преспи. Двамата ще се опитат да излязат от лабиринта, като Бентли ще спре Тафи от това да изяде всичкия им хайвер, а миещата мечка ще тръгне да търси изгубената си муха.

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■


Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара