Cartoon Network – акценти за май 2022 г.


През май, в ефира на Cartoon Network се завръщат толкова обичани герои. Те ще се включат в специалните ни маратони с някои от най-страхотните си приключения от предишни епизоди, както и с нови дяволии в премиери серии. Нямаме търпение да видим отново приключенията на Ябълко и Луки в големия град, майсторът на забавленията - Бъгс Бъни – в компанията на останалите шантави рисунки и непоправимите оптимисти Гъмбол и Дарвин. За пръв път представяме на зрителите  премиерната мини-поредица „Аквамен – крал на Атлантида“. 
□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„Ябълко и Луки“ – Сезон 2
От 16 май – всеки делник от 15.25 ч. 


Големият град е вълнуващо предизвикателство за Ябълко и Луки още от самото начало. Те се запознаха в първия и за двамата ден в мегалополиса, докато търсят апартамент под наем. Оттогава те са най-добри приятели и търсят приключения из лабиринта на градските улици. Техният хазяин, Фалафел, им помага, когато изпаднат в беда, тоест – всеки ден.
В премиерните епизоди от втория сезон, кметът, който обича да се хвали с богатството си, ще създаде проблеми за Ябълко и Луки. Те ще разберат, че най-важното нещо в живота не са парите, а близките. В друг епизод, хитрият градоначалник ще наеме героите, за да се справят с дребните престъпници в града. Сякаш това не е достатъчно, той ще създаде закон, според който ще може да си присвои супер обувки - наградата, която двамата главни герои спечелиха преди време.
□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„Шантави рисунки-мисунки“ – Сезон 2 и 3
От 28 май – всеки ден от 07.50 ч. 

Героите от класическата продукция се завръщат в премиерните епизоди на втория сезон от поредицата. Въпреки че съвременната анимация придава на този свят модерно усещане, едно нещо остава непроменено – уникалните характери на шантавите рисунки. Бъгс все още убягва на ловеца Елмър. Колкото и да се опита да хване заека, той винаги успява да го надхитри. Подобна съдба очаква и котарака Силвестър. Той поставя все по-сложни капани на Туити, но все така – без успех.
В новите епизоди, Туити ще си направи удобно гнездо на върха на стълб с американското знаме. Това дразни котарака, който иска да попречи на сладкото птиче да си почива удобно. Дафи Дък ще си купи летяща раница, а Порки няма да хареса новото му хоби. Разбира се, когато Дафи му предлага да лети сам, той ще промени решението си. Какво ли ще се случи, когато Порки губи контрол и излита към небето?
□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„Аквамен – крал на Атлантида“ – Сезон 1
От 8 май – всяка неделя от 10.25ч. 


Във вселената на DC има много очарователни супергерои, но има само един могъщ бог на океаните и моретата - Аквамен. Зрителите може би го познават от игралните филми на Warner Brothers. Сега, създателите ни канят да проследим съдбата на Аквамен в нова анимация. Това е мини-поредица от три епизода, продуцирани от Джеймс Уан, който също ще режисира и продуцира предстоящото игрално продължение на филма.
В анимационната мини-поредица, която ще се излъчи по Cartoon Network, главният герой е провъзгласен за законен крал на Атлантида. Тъй като е отгледан на Земята като човек, неговите човешки навици удивяват жителите на подводния свят. Те са скептични към новия владетел и Аквамен решава да докаже, че е подходящ за високата позиция. Още в началото, той прави кралска грешка и трябва да се изправи на дуел. Всеки епизод е част от неговото пътуване към себепознанието и разбирането на света на Атлантида.
□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„Невероятният месец на Гъмбол“
От 1 май – всеки ден от 18.45ч. 

Всеки ден, зрителите ще могат да се забавляват с невероятния свят на синьото коте, семейството му и съучениците му от училището в Елмор. Маратонът на „Невероятният свят на Гъмбол“ включва не само епизоди от предишните сезони, но и мини-поредиците „Училищният албум на Дарвин“ и „Хрониките на Гъмбол“.
Маратонът ще започне с футуристичен епизод, в който братята Гъмбол и Дарвин ще се изправят срещу изкуствен интелект. Роботите първоначално са очарователни, но когато успеят да станат като хората, откриват, че придобиват и човешки недостатъци. Тогава героите трябва да намерят решение на проблема. „Училищният албум на Дарвин“ е специална мини-поредица, в която най-малките зрители могат да опознаят по-добре всички от училището в Елмор. Всеки епизод се фокусира върху различен герой и интересни случки, свързани с него. В „Хрониките на Гъмбол“ зрителите ще придружават героите докато те избират президент на училището.
□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара