Късната емисия на Новините на NOVA започва в 22:00 часа през лятото


От понеделник (23-и май) късната емисия на Новините на NOVA е с нов начален час. Обобщението на най-важните теми от деня ще започва в 22:00 часа през летните месеци. То ще бъде представено от утвърдените двойки водещи на NOVA – Ани Салич и Николай Дойнов, Даниела Тренчева и Христо Калоферов.


„Новият начален час следва естествената промяна на зрителските нагласи. Така нашата аудитория ще получава в удобно време обобщение на деня в късната емисия на NOVA“ – заяви Илия Дафов, главен продуцент „Новини и актуални предавания“ в Нова Броудкастинг Груп.


Сутрешният блок на NOVA NEWS „Твоят ден“ се удължава от 1-и юни. Предаването на информационния канал вече ще започва с едночасов информационен блок от 8:00 до 9:00 часа и ще продължи до 12:00 часа. Спечелилият доверието на зрителите формат преди обед с водещ Лора Инджова ще продължи да следи пулса на делничните дни с актуални събеседници, експертни коментари и преки включвания от България и чужбина.

„Твоят ден“ вече ще се излъчва до 12:00 часа и това ще ни позволи да бъдем надежден източник на информация в този активен часови пояс. Щастлив съм, че към доказалите се професионалисти в екипа на предаването се присъединяват още двама – Ваня Бедрова като продуцент и Васил Детелинов като изпълнителен продуцент“ – коментира Константин Караджов, изпълнителен продуцент на NOVA NEWS.


Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара