Дядо застреля собствения си внук. Защо?

Запис от охранителна камера показва шокиращия момент, в който дядо убива своя внук.

Фрапиращата драма е от аржентинския град Бахиа Бланка. 77-годишният ветеран Доминго Верна изстрелял 5 куршума, които пронизали фатално Браян Серна, който нападнал своя роднина в собствения му дом.

Възрастният мъж бил освободен от съда заради напредналата си възраст и фактът, че действията му са счетени за самозащита. Независимо от това, обвинението смята, че мъжът е имал и други възможни действия – като това да извика полиция, да помоли за помощ съседи или да предприеме друга защитна мярка.

Почернената майка на 29-годишния мъж твърди, че нейния баща е домашен насилник и е била бита от него, докато била бременна.

Кадри от трагедията са споделени от британското издание "Дейли Мейл". На тях се вижда как Верна се опитва да влезе в дома на дядо си, а неговата приятелка се опитва да го задържи. Мъжът не се спира и влачейки момичето стига до дома на Доминго.

После неговите близки успяват да го убедят да се прибере. Но само след няколко часа той отново се опитва да нахлуе в дома на дядо си. На записа се вижда как рита с шутове входната врата. Възрастният мъж излиза и открива стрелба. На следващите кадри виждаме Браян, който агонизира до стената.

След това пристига и Мариел, която вижда сина си убит, и то от собствения си баща. “Браян бе тормозен от своя дядо, сигурна съм”, споделя тя. Оказва се, че в дъното на ужасната история стоят пари.

Според Мариел нейният баща причаквал сина й на шпионката, за да го пресрещне с искане за връщане на заем. Това било между двамата мъже.

Дядото обвинявал своя внук, че му дължи пари, при това с лихви. Самият Браян е диагностициран с психични проблеми още от 6-годишен. Неговите възрастни роднини обаче неглежирали състоянието на своя внук.

Браян спрял да взема лекарствата си преди месец, а майка му не успяла да го убеди да продължи лечението си.

Мариел споделя, че агресията му постепенно растяла, а няколко пъти се наложило да вика полиция заради поведението му.

Доминго и Браян работели заедно в озеленяването на града. Младият мъж искал да се премести, но дядо му успял да попречи на това. Според Мариел – за да остане под контрола на своя сродник.

Скоро след това се стигнало и до фаталната трагедия, която почерни едно семейство.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара