Кошмарна гледка: Състезателка по синхронно плуване припадна във водата СНИМКИ

Американската състезателка по синхронно плуване Анита Алварес беше спасена от дъното на басейна от треньора си, след като припадна на Световното първенство.

25-годишната не е дишала, като загубила съзнание в края на съчетанието ѝ по време на финала в соловите изпълнения.

Нейната треньорка Андреа Фуентес е издърпала Алварес на повърхността, преди да бъде отнесена на носилка, предава BBC.

По-късно американският отбор по плуване публикува изявление на Фуентес, в което се казва, че Алварес „се чувства добре“.

Преди година, в квалификациите в Барселона, състезателката отново бе спасена от нейната треньорка след припадане.

"Всички бяхме изплашени до смърт. Трябваше да скоча, защото спасителите не го сториха“, сподели Фуентес, цитирана от испанския вестник Marca.

Треньорката, която не била в плувно облекло, а по къси панталони и тениска, се гмурнала до дъното на басейна и извела Алварес на повърхността, преди да ѝ бъде оказана помощ.

"Бях уплашена, защото видях, че не диша, но сега е много по-добре. Беше много интензивно. Мисля, че поне две минути минаха без тя да диша, защото дробовете ѝ бяха пълни с вода. Но успяхме да я спасим, тя изплю водата, изкашля се и това беше всичко, но бяхме много стресирани и изплашени", добави Фуенте.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара