Прогноза на Красимир Куртев: Правителството пада - търси се Месия

„Върнете се към всичко, което вече сте започнали, и го настройте фино или го приключете!“ - Този астрологичен призив дава повече от ясен знак, че трябва земляните да се съобразяват с ретроградното движение на планетите.

Още в самото начало на 2022 година в два от общо 4-те периоди на Меркурий в ретроград, създаде неблагоприятни предпоставки за недоразумения, проблеми и политически неуспехи в ново съставеното правителство на Кирил Петков. Ретроградните ефекти на Меркурий предупредиха за последващи наказания за сформираната коалиция в политически и икономически аспекти.

Първият бе през 14 януари - 3 февруари, а вторият 10 май - 2 юни. При последният тези ефекти на Меркурий предизвестиха, че нещата вече ще ескалират от неразумни договорки в следствие на неразбирателство, неправилни изявления и поети ангажименти, както и официални решения или подписване на договори. Поуката бе, че това ретроградно движение на Меркурий ни прави по-податливи на инциденти и грешки. И разбира се, тектоничните размествания не закъсняха - коалицията се пропука, а при ИТН настъпи разцепление.

Това е едната страна на политическата агония, другата е, че „малкият“ Плутон е ретрограден от 29.04. до 8.10.2022г. в Козирог. Знаете, че когато е ретрограден, Плутон подсказва, че така потънали в гняв, в агресия и недоволство не трябва да се трупа повече напрежение, а да се намери опция за освобождение от него.

Трусовете ще се засилват, като се започне от вот за недоверие към правителството. Не трябва да се подминава и Сатурн, който е ретрограден от 04.06. до 23.10.2022 година във Водолей, вниманието се насочва към целите и проектите за дълъг период от време. Планетата на дисциплината, традицията и дългосрочния напредък е подходящо известна със своите тежки ретрогради - периоди, които често ни подтикват да се справим с нежелани, но необходими задачи и задължения, които сме си поставили. Често старите отговорности трябва да бъдат завършени, преди да се продължи напред. Може да се получи падане на рейтинга, на авторитета.

Ретрограден Сатурн подтиква към възобновяване на стари ангажименти, което ще рече, че ГЕРБ и ДПС ще набират скорост, докато рейтинга и авторитета на Продължаваме Промяната, БСП и Да България драстично ще спада. Вкратце премине ли вота на недоверие, правителството в този си вид ще бъде окончателно политически „труп“. Две от парламентарно представените партии няма да се класират отново в 48-ото Народно събрание.

Моят астро езотеричен анализ показва, че агонията на българския политически небосклон тепърва започва. Проблемът със Северна Македония ще продължи и няма да се реализира в полза на България. Страната ни ще затъне в дългове. Подмяната на паричната ни единица за малцина ще бъде майка, а за мнозина мащеха. Чакат ни отново избори след избори и коалиция след коалиция. Търси се Месия!

Изготвил езотеричният анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.  

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара