Дъщерята на Скалата дебютира в кеча като член на култ

Дуейн Джонсън-Скалата има повод за гордост тази седмица и това не е боксофисът на филма му "Черния Адам", изкарал 147 милиона долара в световен мащаб. Гордостта в случая е чисто бащинска.

Дъщерята на Скалата дебютира в едно от шоутата на най-голямата кеч компания в света WWE под псевдонима Ейва Рейн.

Интересна е историята, в която Ейва бива включена от самото начало. В шоуто NXT от 25 октомври беше разкрито, че тя се крие под маската на новия член на култоподобната група Схизмата.

Ръководени от кечист на име Джо Гейси, членовете на групата имат образ на спретнати млади кечисти, които идват с модерни послания - за включване на различните и отвореност към тях. Естествено, тъй като Схизмата играят "лошите", тези послания са представени по натрапчив начин.

Закачулена и маскирана жена от известно време придружава Гейси и двамата му партньори в Схизмата, като дори раздава на публиката значки с нарисувано върху тях усмихващо се човече, за да "разпространява посланието" на групата. Едва сега става ясно коя всъщност е жената под маската.

Симон Джонсън, както е името на дъщерята на Скалата, умишлено не използва нито истинското си име, нито препратка към популярния псевдоним на баща си, с който той се превърна в звезда в кеча в края на 90-те.

В първата си реплика при дебюта си тя дори се закача леко с темата защо пренебрегва своите корени и това от коя фамилия е част.

"Любовта и приемането, които Схизмата ми даде, се противопоставят на всички предразсъдъци относно това коя се предполага, че трябва да бъде. Това семейство ме завършва", казва тя за Гейси и двамата му партньори.

Симон - или Ейва Рейн - всъщност е четвърто поколение кечист и сега върви по стъпките на своя прадядо Питър Майвия, дядо си Роки Джонсън и баща си Дуейн Джонсън.

Ейва подписа с WWE, същата компания, в която баща ѝ изгради кеч кариерата си, през феверуари 2020 г., но операции на коленете забавиха екранния ѝ дебют.

Похвално е и че не се възползва от популярния си родител, за да си уреди по-важна роля. Всъщност шоуто NXT, в което тя дебютира, е най-слабо популярният от трите основни бранда на компанията, далеч зад RAW ("Първична сила") и Smackdown ("Разбиване").

В момента братовчеди на баща ѝ са в основата на една от най-доминиращите фракции в другите две предавания. Става дума за Роман Рейнс и братята Джими и Джей Усо, синове на популярния някога и в България кечист Рикиши.

Към тях наскоро се присъедини по-малкия брат на Джими и Джей, но Ейва е избрала - или са избрали за нея - друг екранен път, далеч от семейството.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара