Sony добавя възможност за връзка с две устройства за LinkBuds, LinkBuds S и WF-1000XM4

Sony обяви, че всички безжични слушалки от серията Link Buds ще получат софтуерен ъпдейт, който ще активира възможността за едновременна връзка с две устройства или т.нар. multipoint функция. Така например, ако гледате видео в компютъра си и слушалките са свързани към него, при входящо обаждане те автоматично ще се свържат със смартфона, за да проведете разговор.

Всички слушалки LinkBuds ще получат обновяването през ноември, така че няма да се наложи да чакаме дълго. Освен това полезната функция ще достигне и до флагманския модел на компанията WF-1000XM4, но това ще стане по-късно през зимата. Поддръжката за него определено е изненадваща, но пък добавката ще направи тези вече впечатляващи слушалки още по-добри.

Заедно с това Sony обяви нова версия на модела LinkBuds S в цвят Earth Blue, която включва части, изработени от рециклирани бутилки за водни диспенсъри. Компанията изтъква, че всяко устройство ще е с уникална шарка. Слушалките ще се продават за 200 евро и ще са на европейския пазар през ноември, а компанията ще дари 2 долара от цената на всеки продукт на организацията Conservation International (CI) в подкрепа на нейните действия за опазване на океаните.

Източник: Sony

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара