Новите модели iPad и iPad Pro вече се предлагат от А1

Таблетите на Apple съчетават характеристики и дизайн без аналог

Новите попълнения в сериите iPad и iPad Pro са доказателство, че високата производителност може да намери място в преносимо устройство с привлекателен дизайн. Таблетите на Apple вече се предлагат от A1.

iPad Pro е най-мощният таблет на пазара в наши дни. Неговият 8-ядрен процесор Apple M2 е с възможности, които превъзхождат повечето персонални компютри. До момента той е използван единствено в лаптопите на компанията. В сравнение с предходната версия на таблета, графичните операции се извършват с 35% по-бързо, машинното самообучение – с 40%, а информацията се обработва от оперативната памет със 100 гигабайта в секунда.

Обновен е и екранът, като той вече поддържа допълнителни функционалности в приложенията с втората генерация Apple Pencil. Wi-Fi 6E поддръжката дава скорости до 2,4 гигабита в секунда, а всички Pro модели, предлагани отА1, поддържат 5G. Подобрения има и при камерите, които записват видео в професионалния формат ProRes.

iPad Pro е наличен с 11 и 12,9-инчов екран и различни конфигурации на вградената памет. A1 предлага по-компактния модел за 94,40 лв. на месец с план Surf L за 128 GB версия, а по-големия – за 126,99 лв. на месец с план Surf L за 128 GB версия.

Десетата генерация на iPad също има редица подобрения. Таблетът вече е по-тънък, но с по-голям 10,9-инчов дисплей. Процесорът вече е A14 Bionic, а вариантите на вградената памет са 64 GB и 256 GB. Таблетът вече използва стандартен USB-C порт, поддържа 5G модем, както и първата генерация на Apple Pencil.

Новият iPad се предлага във варианти с 64GB и 256GB вградена памет, както и в различни цветове. Цените в A1 започват от 55,50 лв. на месец с план Surf L за 64GB версия.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара