Духът на Хелоуин превзема KINO NOVA на 31 октомври

Зрителите ще могат да се насладят на седем хитови филмови заглавия, 
пет от които премиерни за България
 
За поредна година KINO NOVA ще потопи зрителите в атмосферата на Хелоуин със забавни фантастични ленти, страховити истории и спиращи дъха свръхестествени хоръри. На 31 октомври филмовият канал ще предложи вълнуващо екранно изживяване за малки и големи със седем заглавия, пет от които премиерни за България. 

Филмовият маратон ще стартира с една от най-заплетените истории на Агата Кристи. От 13:30 ч. Мистерията „Чудноватият дом“ с участието на Глен Клоуз и Джилиън Андерсън разказва историята на частния детектив Чарлз Хейуорд (Макс Айрънс), който е привлечен от бившата си приятелка, за да залови убиеца на дядо й. Търсенето му обаче поставя началото на разкрития за тъмни семейни тайни.

Следващото предложение от 16:00 ч. е призрачната забавна лента „Истина ли е…“. Сюжетът разкрива чудатите преживявания на отдадена на работата си лекарка (Рийз Уидърспун), която след инцидент се оказва заклещена между Рая и Земята. Тя няма представа какво се случва с нея, докато не среща самотен архитект (Марк Ръфало), който наема нейния стар апартамент.

Точно от 18:00 ч. премиерата на филма „Призрачен Хелоуин“ ще пренесе зрителите в приключенския свят на страховити и забавни събития. Във вълнуващата лента семейство Куин и приятели ще трябва да се справят сами с пакостливата говореща кукла Слапи, вещици и други мистериозни същества, които постепенно завладяват града им на Хелоуин.

В 20:00 ч. предстои съвременният анимационен прочит на известните творби на Чарлз Адамс – „Семейство Адамс 2019“. В премиерната лента любимите герои се подготвят за посещение от още по-зловещите си роднини. Но скоро възникват проблеми, когато съмнителна телевизионна водеща разбира, че мрачното им имение на върха на хълма стои на пътя й да продаде всички къщи в квартала.

Вечерта на Хелоуин ще продължи с хитовата премиера на „Подземен свят: Кървави войни“. От 22:00 ч. красивата и безстрашна Селин (Кейт Бекинсейл), с помощта на единствените си съюзници – Дейвид и баща му Томас, ще опита да спре вечната война между клана на Ликаните и вампирите, дори ако това означава да направи най-голямата жертва.

Премиерата „Семейство Блек“ в полунощ от 00:00 ч. ще разкаже по оригинален начин историята на Карл Блек (Майк Епс) и семейството му, които неволно се оказват в центъра на едновременно комични и ужасяващи събития. В търсене на по-добър живот, всички те опаковат багажа си и тръгват към слънчева Калифорния. За нещастие, семейството пристига там в единствената нощ от годината, когато всички престъпления и безредици са позволени от закона.

Страховит завършек на фантастичния маратон ще предложи премиерната лента от 02:00 ч. Вдъхновен от класическата новела на Хенри Джеймс, филмът "Примката на призрака" ще пренесе зрителите в изолирано готическо имение, където необясними събития започват да тероризират новоназначената гувернантка (Макензи Дейвис) и двете странни деца (Фин Улфхард и Бруклин Принс), за които тя трябва да се грижи. Скоро младата жена стига до ужасяващото заключение, че тъмните коридори на имението са дом на злонамерено същество.

Не пропускайте да станете част от духа на Хелоуин със специалната селекция филми на 31 октомври по KINO NOVA. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара