Vivacom пуска разширен комплект за феновете на PlayStation®5

И през месец октомври Vivacom има завладяващо предложение за геймърите и по-специално почитателите наPlayStation. Телекомът предлага разширен комплект, който включва дигиталната версия на конзолата PlayStation®5, игра FIFA 23, допълнителен контролер DualSense и слушалки PULSE 3D.

FIFA 23 пренася любимия спорт по света на терена с турнири за мъже и жени FIFA World Cup, допълнение към женския клубен отбор и нови начини, по които да играете любимите си режими. Благодарение на технологията HyperMotion2 се постига още по-висок реализъм на играта чрез над 6000 реалистични анимации.

Чрез режима Кариера можете да сте футболист или мениджър, а с Ultimate Team позволява избор на хиляди играчи от миналото и настоящето. Добавен е и социалният режим Pro Clubs с нови персонализации и предимства.

FIFA 23 е включена в комплекта под формата на ваучер за сваляне от PlayStation Store.

Конзола PS5 с игра, допълнителен контролер DualSense и безжични слушалки PULSE 3D могат да бъдат закупени на цена от 38.98 лв. на месец на изплащане за 36 месеца, в комбинация с 2-годишен договор с EON Premium.


Освен това, както вече стана дума, получавате допълнителен контролер DualSense, което е полезна добавка, за да можете да играете заедно с още един приятел любимите си игри. В комплекта идват още и безжичните слушалки PULSE 3D. Те предлагат подобрен дизайн с два микрофона с функция за потискане на околния шум, както и зареждане през USB Type-C порт.

Моделът предлага 3D звук и използва технология Tempest 3D AudioTech, с която конзолата PS5 може да ви постави в центъра на звуковото съдържание. Добавена е възможност за персонализиране на настройките на еквалайзера директно от менюто на конзолата. Включени са два микрофона, а издръжливостта с един заряд е над 12 часа.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара