Xiaomi 13 Pro може да използва технологии на Leica и огромния сензор на Xiaomi 12S Ultra

Очакваме Xiaomi да представи новата си серия смартфони Xiaomi 13 през декември в Китай. И разбира се с наближаването на премиерата сме свидетели за нови данни свързани с бъдещата линия.

Сега разполагаме с такива за Pro попълнението. Най-интересното от тях е по отношение на камерата, като изглежда може да бъде използван същият главен сензор като при Xiaomi 12S Ultra, а именно 50-мегапикселовият Sony IMX989.

Припомняме, че този 1“ сензор е съвместна разработка между Sony и Xiaomi, като предлага отлични характеристики. В конфигурацията влизат още 50MP сензор с ултраширокоъгълна оптика и 50MP с телефото оптика. Ще бъдат използвани и технологии на Leica.

Сред останалите черти са още са още Е6 LTPO панел с диагонал 6.7 инча и резолюция 2K. Освен това ще видим чипсет Snapdragon 8 Gen 2, до 12GB RAM, 512GB памет за файлове и батерия с капацитет 4800 mAh с бързо зареждане до 120 вата.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара