Премиерата на новите 14" и 16" модели MacBook Pro се очаква през 2023 г.

Има индикации за това, че Apple няма да представи нови модели Mac преди 2023. Това означава, че бъдещите попълнения с процесора M2, 14“ и 16“ MacBook Pro, ще се появят през първото тримесечие на идната година.

Досегашните очаквания бяха, че това ще се случи до края на настоящата година и по-конкретно през ноември. Индикациите за промяната идват от източници сред доставчиците на компоненти, които споделят за променения график.

Възможно е премиерата да е отложена за февруари или март, като може да дебютират с macOS Ventura 13.3. Индикации за промяната в графика има и от бележки към финансовите резултати на компанията.

Apple би трябвало да обнови и Mac mini с чип M2, както и с нов дизайн. Компанията напредва с тестовете на процесорите M2 Pro и M2 Max. Вторият от тях ще има 12 процесорни ядра и 38 на графичния ускорител.

Източници: Naver, Bloomberg

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара