А1 организира коледен спектакъл и 3D мапинг пред Народния театър на 1 декември

A1 обяви, че на 1 декември от 19:00 часа пред Народния театър „Иван Вазов“ след официалното запалване на коледната елха жителите и гостите на столицата ще могат да се насладят на празничния спектакъл „Истинската Коледа“, който е подарък от компанията.

Спектакълът ще представи по атрактивен и завладяващ начин както българските традиции, така и един модерен поглед към празника. Главни действащи лица в него ще бъдат танцьорите от ансамбъл „Българе“. Заедно с тях на сцената ще излязат музикантите от „Виво Монтана“, пианистът Кристиян Попов, „Нана денс проджект“ и още много други изпълнители.

Сградата на театъра също ще е част от шоуто, защото 3D мапинг ще я оживи с различни картини, свързани с празника. Всички, които искат да проследят на живо концерта, са добре дошли пред Народния театър след 18:00 часа на 1 декември, когато започва празничната програма на Столична община. „Истинската Коледа“ ще започне веднага след официалното запалване на светлините на коледната елха, което е в 19:00 часа.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара