Още една стрийминг услуга стартира в България на 14 декември

Стрийминг платформата SkyShowtime разкри плановете си за експанзия в Европа и разкри, че от 14 декември ще е достъпна в Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Косово, Черна Гора, Сърбия и Словения. През февруари догодина ще достигне до Албания, Чехия, Унгария, Република Северна Македония, Полша, Румъния и Словакия.

SkyShowtime ще излъчва премиери на блокбъстъри, първокласни нови сериали, съдържание за деца и семейства, както и подбрана селекция от заглавия на Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios и Peacock – всички от които могат да бъдат гледани на едно място. SkyShowtime ще включва и локално съдържание, документални филми и специални програми.

SkyShowtime стартира първо в Дания, Финландия, Норвегия и Швеция на 20 септември тази година, а на 25 октомври достигна до Холандия и Португалия. След старта си в Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Косово, Черна Гора, Сърбия и Словения през декември, SkyShowtime ще продължи да се разпространява и в Испания, Андора и Централна и Източна Европа през първите месеци на 2023 г.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара