Huawei nova 10 SE излиза в България за 749 лв.

Представеният в края на септември Huawei nova 10 SE вече може да се намери и на българския пазар. Устройството се предлага от A1, Yettel, Технополис, Зора и партньорите на дистрибутора Поликомп, а скоро ще бъде достъпно и от Vivacom и Техномаркет. Препоръчителната му цена е 749 лева, но в комбинация с абонаментен план на мобилен оператор може да се вземе и за по-малко.

Устройството предлага плосък OLED екран с диагонал 6.67 инча, резолюция Full HD+, честота на опресняване 90 херца и поставена в отвор 16МР селфи камера с функция за комбиниране на 4 пиксела в 1. По отношение на чипсета откриваме Snapdragon 680G 4G, а към него са добавени 8GB RAM и 128/256GB памет за файлове. Батерията е с капацитет 4500 mAh и поддържа бързо зареждане с мощност до 66 вата (0-100% за 38 минути).

Основната камера е тройна и се състои от 108MP (f/1.9) сензор с възможност за комбиниране на 9 пиксела в един, 8MP (f/2.2) с ултраширокоъгълен обектив и 2MP (f/2.4) за макроснимки. Устройството е с дизайн Star Orbit Ring, а задното покритие е с матова текстура и е устойчиво на пръстови отпечатъци. Huawei nova 10 SE се предлага в три цвята: Starry Silver, Mint Green и Starry Black.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара