Булсатком отвори два офиса на Летище София

Компанията Булсатком, обяви, че е открила два нови бизнес центъра в непосредствена близост до изходяща линия на Терминал 1 и Терминал 2 на летище София, чието работно време ще бъде съобразено изцяло с пътникопотока.

Настоящите или нови клиенти на Булсатком, временно пребиваващи в държави от Европейския съюз, могат да се възползват от услугите на оператора, както и от услугата за интерактивна телевизия b.box или от мобилната телевизия чрез приложението b.boxapp за Android и iOS.

Услугата b.box включва 240 ТВ канала, от които 130 с HD качество и 8 в 4K/UHD. С нея българските граждани ще могат да се наслаждават на любимите си ТВ канали или актуални предавания, където и да се намират. b.boxapp е мобилна версия на b.box, която работи с устройства с Android и iOS.

Мобилната версия поддържа всички интерактивни функции на b.box като гледане на ТВ канали в реално време и на записи, подредени в интелигентен архив. Чрез b.boxapp, клиентите могат да стартират отначало предаване на живо, да го превъртат или да го задържат на пауза.

Разполагат и с бърз достъп до топ 100 най-гледани филми и предавания, подредени по жанрове и записани до 7 дни назад, както и с детайлна информация за предаванията, включително за категории, актьори и сценарий.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара