"Малко твой" - премиерна теленовела започва по bTV Lady! Вижте КОГА!

Главните роли в новата мексиканска поредица са поверени на обичаните актьори Хорхе Салинас и Марджори де Соуса

Съдбата на един изключително успешен баща, който цял живот е работел, за да осигури материално близките си, докато те не правят нищо друго, освен да харчат парите му, е в центъра на сюжета на премиерната мексиканска теленовела „Малко твой“, която тръгва от 16 ноември (сряда) по bTV Lady. Епизодите на вълнуващата латиноамериканска поредица ще се излъчват всеки делничен ден от 17:00 ч. в ефира на семейния канал.

Историята:
Израсналият в строги лишения Антонио Солано днес е генерален мениджър на федералната банка на Мексико и полага всичките си усилия, за да осигури охолен живот на голямото си семейство – жена си Каталина, която е вманиачена по външния си вид, трите им разглезени деца – Едуардо, Вивиана и Хавиер, ексцентричната си тъща Лупита, както и сестра си Летисия и нейния съпруг, които живеят на негов гръб вече цели 23 години.

Когато семейството на Антонио забравя за рождения му ден и единствените, които му честитят, са колегите му от банката, той решава да постави нови правила и категорично заявява, че всеки, който иска пари, ще трябва да си ги изкара сам с пот на челото.

Основите на семейство Солано се разклащат, тъй като никой не е съгласен с драстичното решение на Антонио. Той, от своя страна, избира да напусне поста си в банката, за да води скромен живот и да спаси семейството си от морална разруха. Съдбата обаче му е подготвила изненада, когато го среща с Хулиета Варгас – смела и красива жена, която тъкмо е изоставила годеника си пред олтара, след като е разбрала за негова изневяра.

За да му отмъсти, Хулиета решава да заблуди бившия си годеник, че също е имала любовник, а за целта използва не кой да е, а самият Антонио. Двамата започват бурна фиктивна връзка, но дали илюзията няма да се превърне в реалност, зрителите ще разберат в епизодите на премиерния мексикански сериал „Малко твой“ – от 16 ноември (сряда), всеки делничен ден от 17:00 ч. само по bTV Lady.

Актьорите:
Главните роли в „Малко твой“ са поверени на двама от най-известните латиноамерикански актьори – Хорхе Салинас, познат на българските зрители с превъплъщенията си в „Подарен живот“, „Огън в кръвта“, „Тъмна орис“ и „Пътища на любовта“, и Марджори де Соуса („Дивата котка“, „Купена любов“, „Грешница“, „Пожертвани сърца“). Участие в сериала има и Ева Седеньо, с която Салинас си партнира и в „Подарен живот“, както и сексимвола от „Земя на честта“ Кристиан де ла Кампа.

Не пропускайте новия латино сериал „Малко твой“ – от 16 ноември, всеки делник от 17:00 ч. по bTV Lady!

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара