Vivacom ще раздаде 30 телевизора Samsung по случай Световното по футбол

Vivacom обяви, че ще раздаде 30 смарт телевизора на Samsung в нова кампания, организирана покрай Световното първенство по футбол Катар 2022. Освен това операторът ще излъчва мачовете в нов 4K канал Diema Sport 3 4K. 

Vivacom дава възможност на потребителите на ТВ платформата EON да спечелят един от 30 55-инчови смарт телевизора Samsung. Шанс имат всички настоящи и бъдещи клиенти, които заявят нов срочен абонамент за допълнителен пакет DiemaXtra или нов срочен абонамент за EON PREMIUM в периода от 01.11.2022 г. до края на месеца, казват от оператора.

В същия период Vivacom ще предлага DiemaXtra с отстъпка от 50% за първите 3 месеца.

За да участват в томболата, потребителите могат да се регистрират на сайта vivacom.bg/diema, като попълнят форма за участие.

Освен това на 16 ноември Vivacom пуска нов 4К канал, който ще излъчва мачовете от световния шампионат в Ultra HD качество без допълнително заплащане. Каналът Diema Sport 3 4K ще бъде добавен автоматично към пакета DiemaXtra.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара