Спортният и лек часовник Huawei Watch GT 3 SE излиза в България за 379 лв.

Huawei обяви, че започва продажбите на умния часовник Watch GT 3 SE, който е и най-лекото устройство в серията Watch 3. Моделът има батерия за до 2 седмици работа и е съвместим с Android и с iOS, а освен това предлага синхронизиране на данните от интеграция с Huawei Health с популярното приложение Strava.

Часовникът има 1.43" AMOLED дисплей с резолюция 466 x 466 пиксела, който е предпазен със стъкло Gorilla Glass, а устойчивостта на корпуса е още по-висока чрез ползването на подсилени полимерни влакна. Watch GT 3 SE тежи само 35.6 грама (без каишката), а корпусът му е дебел 11 мм. Моделът се предлага в два цвята - Graphite Black и Wilderness Green, и отново поддържа множество циферблати за персонализиране.

Huawei Watch GT 3 SE е с водоустойчивост до 5ATM, работи с 5 основни сателитни системи (GPS, BeiDou, GLONASS, Galileo и QZSS) и се отличава с висока прецизност на позиционирането. Моделът поддържа над 100 спортни режими, интелигентни планове за бягане и дори алгоритъма Huawei TruSport, който предлага спортни съвети, базирани на натрупаните данни от тренировките ви.

Устройството предлага още прецизно следене на общите здравни параметри на потребителя. Благодарение на Huawei TruSeen 5.0+, TruSleep 3.0 и други технологии от серия Tru за следене на здравето се представя цялостна здравна картина на сърдечния ритъм, качеството на съня, SpO2 (кислородно насищане на кръвта) и нивата на стрес.

Huawei Watch GT 3 SE предлага удобство за цялото ежедневие - поддръжка на телефонни обаждания, навигация, MyTuner Radio, Infinity Loop, eSound Music, TickTick Focus To-Do, Home Workouts и много други. Часовникът може да се намери в търговската мрежа на А1, Yettel, Vivacom, Технополис, Зора и партньорите на дистрибутора Поликомп на препоръчителна цена от 379 лева.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара