Samsung Galaxy A54 се появи предпремиерно с освежен дизайн и тройна камера

Вече има индикации, че тази година Samsung може да представи следващия си популярен модел в серията Galaxy A, Galaxy A54, по-рано от очакваното. Сега благодарение на лийкъра @OnLeaks и сайта 91mobiles разполагаме и с доста качествени изображения, които ни показват как може да изглежда устройството.

Ако те се окажат верни, то ни очаква промяна и в дизайнерския подход. Новото попълнение ще е с по-тънка брадичка, рамка под дисплея и поставен централно в горната му част отвор за селфи камерата.

Най-голямо впечатление прави секцията с основата камера, която не е монолитна, а сензорите са с отделни зони. Иначе телефонът може да предложи екран с диагонал 6.4 инча, резолюция Full HD+ и честота на опресняване 120 херца.

Освен това може да бъдат използвани батерия с капацитет 5000 mAh, чипсет Exynos 7904, 6GB RAM и 128GB за файлове. Основната камера е възможно да включва 50-мегапикселов сензор.

Източник: 91mobiles

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара