Qualcomm потвърди, че всички бройки на смартфоните Galaxy S23 ще използват техен чипсет

Samsung би трябвало да представи новата си серия смартфони Galaxy S23 в началото на февруари, а сега има и нови любопитни данни свързани с тях. Става дума за това, че те ще използват само чипсети Snapdragon, като ще бъде преустановена досегашната практика за различни чипове в зависимост от региона.

Информацията за това идва от данните за финансовите резултати на Qualcomm. В тях Главният финансов директор на компанията, Акаш Пикивала, заявява очакванията си за силно първо тримесечие догодина.

Имено тогава се очаква дебютът на Galaxy S23, като той потвърждава, че Qualcomm ще премине от 75% дял при чипсетите за тези устройства до пълно покритие в световен мащаб. Междувременно всичките модели от бъдещата серия, Galaxy S23, S23+ и S23 Ultra се появиха в Geekbench с чипсета Snapdragon 8 Gen 2.

Припомняме, че по-рано през годината Главният изпълнителен директор на Qualcomm, Кристиано Амон, потвърди за многогодишно партньорство със Samsung. Така чипсети Snapdragon ще бъдат използвани във всички премиум модели на южнокорейците.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара