Пакетите Vivacom EON вече предлагат двойно по-високи скорости

Vivacom обяви, че вече предлага нови скорости за домашен интернет, достигащи до 2000 Mbps. Клиентите на телекома могат да се възползват от двойно по-бърз интернет в пакетите EON. Скоростта на изтегляне на данни в EON LIGHT се увеличава от 100 Mbps на 200 Mbps, EON PREMIUM вече предлага 2000 Mbps вместо от 1000 Mbps, а EON FULL е надграден от 500 на 600 Mbps.

От специалните предложения могат да се възползват нови и настоящи абонати, които подновят своя договор. За нови клиенти на пакети EON телекомът предоставя и промоция с такса от 1 лев на месец за първите 4 месеца. Освен в пакети EON, новите скорости са приложими за всички частни и бизнес клиенти, които се абонират за самостоятелен пакет интернет.

Vivacom започна да изгражда 10 GIGA оптична мрежа в България в края на 2020 година. Първоначално компанията предложи достъп до оптичен интернет със скорост до 10 Gbps на част от потребителите в София. Днес мрежата може да се ползва още в Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара