"The last of us" с Педро Паскал стартира по HBO Max на 16 януари

Един от най-чаканите сериали на HBO вече си има премиерна дата. Адаптацията по едноименната игра "The last of us" ("Последните оцелели") ще стартира в стрийминг платформата HBO Max от 16 януари. 

Сериалът "Последните оцелели" е базиран на популярната едноименната PlayStation видеоигра, разработена от Naughty Dog. Сценарит е дело на изпълнителения му продуцент Крейг Мейзин и на Нийл Друкман. Проектът е копродукция със Sony Pictures Television.

Първият сезон дебютира на 16 януари в стрийминг платформата HBO Max и ще има 9 епизода.

Геймърите вероятно са запознати със сюжета, но HBO припомня, че ще видим как наемникът Джоел (Педро Паскал) получава поръчка да изведе нелегално Ели (Бела Рамзи), 14-годишно момиче, от карантинната зона. Това, което започва като задача за пари за Джоел, скоро се превръща в брутално и сърцераздирателно пътуване, тъй като и двамата трябва да прекосят САЩ и оцеляването им зависи един от друг.

В ролите ще видим Педро Паскал (Игра на тронове, Жената чудо) като Джоел, Бела Рамзи (Тъмните му материи) като Ели, Габриел Луна като Томи, Анна Торв като Тес, Нико Паркър като Сара и други. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара