Xiaomi Black Friday ще предлага намалени устройства в следващите 10 дни

Официалният магазин на Xiaomi в България стартира тазгодишната си кампания Black Friday със специални оферти на смартфони и различни AIoT продукти на бранда. Промоциите са активни от 17 до 27 ноември в официалния магазин на Xiaomi в София, Paradise Center, ниво 0, на официалния онлайн магазин на бранда на mi-bulgaria.com, както и при официалните партньори на бранда - A1, Vivacom и Yettel, както и веригите магазини Технополис, Техномаркет и Зора.

В оторизирания офлайн и онлайн магазин на Xiaomi можете да намерите голяма част от най-харесваните продукти на бранда. Сред моделите в промоция са Redmi A1 (2GB + 32GB), Redmi Note 11 (6GB + 128GB) и Redmi Note 11S 5G (4GB + 128GB). Включени са и 3 роботизирани прахосмукачки, както и традиционен ръчен вертикален модел.

Още оферти за смарт продукти като тонколона, LCD таблет за рисуване, монитор, пречиствател за въздух, отоплителни печки, електрическо колело, смарт гривни, смарт часовници и слушалки ви очакват в магазина на Xiaomi и онлайн, а промоцията важи до изчерпване на количествата.

В официалната партньорска мрежа на бранда можете да откриете още редица продукти на Xiaomi, които са на промоционални цени, като електрически скутер, робот прахосмукачка, безжична камера, настолна лампа, външна батерия, фото принтер , тонколони и др.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара