Vivacom отключва допълнителни тв канали за клиентите на всички планове EON

Vivacom обяви коледна кампания, с която ще даде достъп до по-богат избор канали дори на абонатите си на най-достъпните планове EON. Промоцията кaсае ползвателите на EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM, които ще могат да гледат допълнителното съдържание до 17 януари 2023 г.

От днес, 13 декември, до 17 януари 2023 г., Vivacom отключва премиум тв съдържание за абонатите на EON LIGHT и EON FULL, които получават свободен достъп до тв канали и видеотеки от най-високия EON PREMIUM пакет, включително спортните DiemaXtra и MAX Sport Plus. Филмово съдържание с каналите HBO ще бъде добавено на 19 декември.

За абонатите на най-високия пакет на Vivacom с включено цялото съдържание е предвидена специална видеотека “PREMIUM подарък”. Тя включва разнообразна селекция от хитови филми и сериали, които ще са достъпни единствено за тях. 

Допълнителните канали и видеотеки ще се появят автоматично на екраните на зрителите. За DiemaXtra, MAX Sport и HBO клиентите трябва да влязат в портала My Vivacom, за да заявят свободния достъп.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара