Yettel стартира услуга за интерактивна телевизия, поразително прилича на тази на Bulsatcom

Yettel представи своята телевизионна услуга Yettel TV. Тя ще може да се използва през приложение на телевизор (това се очаква скоро), уебсайт, мобилно приложение или чрез предоставен приемник от Yettel.
Клиентите могат да очакват познатите екстри от другите интерактивни платформи като връщане на съдържанието до 7 дни, персонализиране на съдържанието според личните предпочитания, родителски контрол и други.

Приемникът е с Android TV и предлага познатите функционалности с инсталиране на приложения от Google Play Store.

Какви са плановете за Yettel TV?

Според сайта на компанията, за телевизонната услуга ще има две предложения - TV Favorite и TV Max. Първото ще включва основните над 100 канала, като 65 от тях ще са в HD качество, а TV Max ще включва над 200 канала, като над 110 ще са HD. Услугата за момента ще се предлага само в комплект с домашен интернет през 5G, като от компанията споделиха, че в следващите месеци ще има възможност услугата да се вземе отделно и да се ползва с други доставчици на интернет.

За домашния интернет ограниченията за скоростта варират от 50 до 300 Mbps. Цените на комплектите TV + интернет започват от 32.99 лв. на месец и стигат до 49.99 лв. на месец, като за първите 6 месеца месечната такса ще е 1 лв. Първите 1000 клиенти на Yettel TV ще получат HBO Full Pack, DiemaXtra и Max Sport Plus и 7/8 TV безплатно за първите 100 дни.

Наблюдателни потребители забелязаха, че устройствата на Yettel са едно към едно с b-box устройствата на Bulsatcom. Преди да потърсим някаква конспирация обаче, най-вероятно това е така, защото използват услугите на един и същи доставчик за тези устройства.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара