Финалният сезон на „Пази се от живите мъртви“ започва с неочакван обрат по AMC на 15 май

Дори героите могат да се изгубят в тъмнината, но благодарение на хората, които вярват в тях, те могат да намерят светлина. Лидерите се прераждат и когато си мислите, че това е краят, то е само началото… Седем години след всичко, което се случи в края на сезон 7, Мадисън (Ким Дикенс) и Морган (Лени Джеймс) се събират отново, за да спасят дъщеря му, докато се борят да възстановят семействата, разкъсани от Падре. С този неочакван обрат започва завладяващият последен 8 сезон на „Пази се от живите мъртви" по AMC на 15 май. 

Децата, разделени от родителите си, са оставени да оцеляват в апокалипсиса под циничното управление на Падре. Но всеки се нуждае от някого, за когото да живее. "Ако успеем да направим нещата както трябва... може би всички ще получим втория шанс, който заслужаваме", казва Морган! За да освободят оцелелите, Мадисън и Морган трябва да си простят грешките от собственото си минало, за да възродят надеждата в един разрушен свят и да положат основите на едно по-светло бъдеще за всички. За да видят бъдещето обаче, те ще трябва да се изправят пред миналото… 

Финалният сезон на хитовия сериал на АМС ще се разгърне в две части от по шест епизода, първата от които ще стартира на 15 май в 23:00 ч. и епизодите ще се излъчват всеки понеделник в същия час. Продукцията ще се завърне за финалните си шест епизода по-късно през годината.

 В сезон 8 на „Пази се от живите мъртви“ участват Лени Джеймс, Ким Дикенс, Колман Доминго, Даней Гарсия, Остин Амелио, Кристин Еванджелиста, Карън Дейвид, Джена Елфман, Рубен Блейдс и Зоуи Мърчант.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара