Футболът по телевизията днес: Милан - Интер и един български мач завладяват ефира

Турнирите на УЕФА навлизат в решителната си фаза, а bTV Media Group ще направи съпричастни зрителите с най-интригуващите срещи от полуфиналите на европейските клубни надпревари в ефира на bTV Action и RING, на честотите на bTV Radio и онлайн на видео платформата VOYO.

В сряда (10 май) от 21:30 ч. по bTV Action един срещу друг се изправят италианските колоси Милан и Интер – дерби, за което ще се говори десетилетия наред. Залогът този път е не само кой ще бъде властелин на Милано, а чие име ще отекне из целия континент. „Росонерите“ са в серия от 9 поредни победи, като 11 пъти са печелили срещу градския си съперник като домакин в последните 35 мача помежду им. За трети път двата тима се срещат в Шампионска лига, като Милан спечели и двете предишни срещи, а „нерадзурите“ са стъпвали цели три пъти на покрива на Европа.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара