Вижте кои две участнички напуснаха "Ергенът" на метри преди финала


Елена, Микаела и Валерия са имената на трите финалистки, между които пианистът ще направи своя избор за спътница в живота следващата седмица


Броени дни преди развръзката на 18 май (четвъртък) от 20:00 ч. по bTV, романтичната приказка за търговския представител Ирина Карабаджак и фармацевтката Полина Папаркова в най-вълнуващото телевизионно приключение в българския ефир „Ергенът“ приключи завинаги. По време на двете Церемонии тази седмица те не получиха рози от Евгени Генчев и се наложи да си тръгнат от имението на любовта на метри от големия финал.


„Много се радвам, че бях част от живота ти. Никога няма да забравя този аромат! Невероятен си! Надявам се да намериш истинската си половинка“, бяха последните думи на бесарабската българка Ирина на сбогуване със световноизвестния виртуоз. Той, от своя страна, не скри, че решението му да се раздели именно с нея е едно от най-трудните му до този момент: „Ирина, ти си една невероятна жена! Много ми е тъжно, че се разделяме“.

„Тъжна съм, защото повече няма да видя усмивката, очите на Евгени, няма да усетя парфюма му... Вярвах, че такъв мъж може да промени изцяло бъдещето ми и да украси въображението ми. Всеки път, когато ми говореше, ме пленяваше и коленцата ми трепереха от нежност. Тръгвам си с високо вдигната глава. Надявам се един ден да се засечем на някоя уличка в Пловдив или пък да ме покани на кафе“, все пак изрази надежда Ирина преди да напусне имението на любовта завинаги.


По време на вчерашната Церемония на розата музикантът избра да даде последното си цвете на Елена и да се раздели с вечно усмихнатата и позитивна Поли. „Ти озаряваш с усмивката си целия свят. Ти си щастие, ти си лекота, ти си всичко, което един мъж може да иска до себе си. Благодаря ти!“, бяха думите на Евгени към фармацевтиката преди двамата да се сбогуват. „Ти си абсолютно всичко, което една жена може да иска до себе си в живота. Пожелавам ти да избереш най-правилното момиче за теб и да ме поканите на сватбата“, заръча Поли на „ергена“ с типичното си неподправено чувство за хумор.


Тази седмица претендентките за сърцето на пианиста се впуснаха в нови вълнуващи предизвикателства, а по време на последната за сезона групова среща се състезаваха в ожесточена „булчинска“ надпревара за сватбени снимки с Евгени. Своята покана за индивидуална романтична среща за втори път получи Елена, а Микаела бе сюрпризирана от музиканта със спонтанно решение да скочат в басейна на имението и да изживеят незабравими романтични моменти заедно под открито небе.


Валерия, Елена и Микаела са трите финалистки, които стигнаха до заключителния етап в надпреварата за сърцето на Евгени Генчев, а коя от тях ще си тръгне от имението последна с пръстен и официално предложение да задълбочат отношенията си, предстои да стане ясно на 18 май (четвъртък) от 20:00 ч. в ефира на bTV.


Не пропускайте последните два епизода от втория сезон на „Ергенът“ – в сряда от 21:00 ч. и в четвъртък от 20:00 ч. само по bTV!

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара