Бебе в „Един за друг“


Вълнуваща и много емоционална бе предпоследната седмица в любовното състезание „Един за друг“, в която едни от най-младите партньори в предаването научиха радостна вест. Виктория и Георги потвърдиха съмненията си, че нежната половинка в двойката е бременна след положителен тест и преглед при специалист. Неочакваната новина бе посрещната с искрено щастие от останалите участници. Деликатното състояние на Викси не позволи на бъдещите родители да продължат участието си в изпитанията, въпреки че те останаха във вилата на любовта, за да споделят емоциите и да подкрепят финалистите в надпреварата.

Четири двойки продължават към последните игри, след като тази вечер никой не напусна предаването – Габриела и Десислав, Димана и Христо, Кристина и Артьом и Виктория и Явор. С помощта на любими участници от сезон 3, партньорите успяха да натрупат значителни суми, които да добавят към сметките си в генералното класиране. Последните две игри пък бяха изключително екстремни и с много адреналин.

В първото изпитание партньорите трябваше да демонстрират отлична комуникация и баланс, за да не потънат под водата заедно със залозите си. Финалистите от сезон 3 Гергана и Радослав имаха ключова роля – благодарение на успешното им представяне, времето в състезанието бе увеличено с 25 секунди.  Бонусът се оказа от особено значение за Виктория и Явор, които единствени успяха да се преборят с водното предизвикателство в указаното за целта време. Играта за дамите от други две двойки – Димана и Габриела, бе особено рискова и се наложи да бъде предварително прекратена. 

Второто предизвикателство вдигна адреналина на двойките с екстремни дрифт обиколки по специално трасе с разположени по дължината му изображения от изпитанията в предаването. Целта бе те да си спомнят снимки от кои четири игри липсват. Отлична памет и изключително хладнокръвие показаха най-младите в „Един за друг“ – Габриела и Десислав, които познаха всички пропуснати състезания и спечелиха 5000 лв. Вторите – Кристина и Артьом, добавиха 3000 лв. към сметката си, а Димана и Христо станаха трети с бонус от 1000 лв. 

Какви изненади очакват участниците в последните им дни в „Един за друг“? Кой ще бъде големият победител в най-романтичното предаване в българския телевизионен ефир? Не пропускайте да проследите финалните битки – в сряда и четвъртък от 21:00 ч., и в петък от 20:00 ч. Грандиозният финал, който ще определи победителите в сезон 4 на „Един за друг“, ще бъде излъчен в събота, 20 май, от 20:00 ч. по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара