Силни емоции и лятно настроение очаква зрителите на bTV през летните месеци

Специални епизоди на „Стани богат“, новият сериал „София вкъщи“, горещият „Съни бийч“ и обичано българско кино са сред акцентите в програмата през юни и юли 

Снимките на трети сезон на уникалния, забавен и най-летен сериал в българския ефир започват след броени месеци 

Висококачествен хумор, летни емоции и много настроение очаква зрителите на bTV в специалната лятна програмна схема, която поставя своето начало още в края на май.

Силен старт на лято 2023 ще даде новият български сериал „София вкъщи“, който ще дебютира в ефир на 29 май. Епизодите на чакания с нетърпение сериал ще се излъчват в понеделник и вторник от 21:00 ч. Модерен и стилен, „София вкъщи“ ще пренесе зрителите в колоритния и необятен свят на една от най-успешните компании за търговия с недвижими имоти в България. Сериалът разкрива натовареното ежедневие на група млади брокери и техните сложни взаимоотношения в един критичен за компанията период, а в ролите ще заблестят нови лица – талантливите млади актьори Владинелла Кацарска, Иван Тодоров, Никола Парашкевов и други. 

И защото лято без море не може – от 31 май в програмата удобно ще се настани и един от най-свежите и обичани сериали по bTV – „Съни бийч“. Всяка седмица в сряда, четвъртък и петък от 21:00 ч. епизодите от сезон 1 и сезон 2 на сериала ще пренесат зрителите в най-купонджийското място по българското черноморие. За феновете на Дарина, Ивон, Виктория, Младен, Никола, Гомес, Стойчо Розата, пиколото Жоро и всички останали е и новината за снимките на третия сезон на „Съни бийч“, който ще бъде заснет през лятото. 

На 4 юни, неделя, точно в 20:00 ч. ще стартират специалните осем праймтайм издания на „Стани богат“ под наслов - „Въпрос на бъдеще“. В този уникален благотворителен проект зрителите ще се запознаят с осем големи каузи, посветени на бъдещето на България, които ще бъдат подкрепени чрез играта на истински герои и популярни личности, свързани с каузите. Но най-голямата изненада ще бъдат гост-водещите на проекта, които ще превърнат всеки епизод от предаването в паметно и неповторимо събитие. Всеки от тях ще придаде на играта ново настроение и ще внесе личен почерк и обаяние, а смисълът да знаеш и да се бориш за смислена кауза ще бъде поставен на пиедестал. Специалните епизоди на „Стани богат“ ще се излъчват по bTV всяка неделя от 20:00 до 22:00 ч.

Новите епизоди на „Стани богат“ ще бъдат предшествани от излъчването на трисерийната британска сага „Аферата Стани богат“, посветена на един от най-ярките опити за измама в култовата игра за знания. Интригуващият мини-сериал ще бъде в ефир на bTV на 23, 24 и 25 май от 21:00 ч.

Горещи летни емоции ще донесе и филмовата програма на bTV. От 3 юни в съботните вечери от 20:00 ч. телевизията ще предложи на зрителите специален слот за българско кино с излъчването на топ заглавия от портфолиото на bTV Studios - „Революция Х”, „Живи легенди“, „Завръщане“, „Доза Щастие“, „Като за последно“ и премиерният „Голата истина за група Жигули“, които ще освежат горещия съботен праймтайм.

Очаквайте страхотни емоции с лятната програма на bTV!

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара