Полуфиналистите в Hell’s Kitchen готвят с половинките си тази вечер

Емоционална среща с най-близките хора очаква полуфиналистите в Hell’s Kitchen България в епизода на най-горещото готварско риалити тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. След три месеца изолация Виолета, Кристиан и Станислав най-накрая ще могат да се видят със своите половинки. Срещата ще предизвика сълзи в очите дори на строгия шеф Виктор Ангелов.

Задачата пред полуфиналистите обаче няма да е лесна – те ще трябва да напътстват любимите си хора, които ще готвят от тяхно име. Победителят от изпитанието ще получи като награда романтична вечеря с половинката си.
Следващото изпитание ще събере на кулинарната арена полуфиналистите с топ 3 на звездния отбор – Емануел Июджи, Виктория Капитонова и Мирослава Профирова. Те ще трябва да готвят в една обща куртка, като Виолета ще работи с Емануел, Станислав ще готви с Виктория, а Мирослава ще си партнира с Кристиан. Победата в това съревнование ще определи и първия сигурен финалист от отбора на звездите, а победените ще се изправят в решаващ дуел, след който един от тях ще се сбогува с предаването завинаги.

В края на епизода ще разберем кои са двамата кулинари, които ще получат място в грандиозния финал на 16 май и ще се борят за голямата награда от 100 000 лева. Големият въпрос на вечерта е кой ще отпадне на крачка от финала – Станислав, Виолета или Кристиан?
Гледайте Hell’s Kitchen България тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара