Краси Дунев поведе Старейшините към победа в първата териториална битка в “Игри на волята” 5

Невероятен обрат постигна племето на Старейшините в първата битка за територия в “Игри на волята” 5. Най-опитните играчи, предвождани от капитана Красимир Дунев, поведоха играта, след като през цялото време Гладиаторите заемаха лидерската позиция. Победата дойде благодарение на познанията в пъзелите на Виолета Стойкова, българката с успешен бизнес в САЩ, завърнала се в България само за участието си в “Игри на волята”. Така Старейшините ще се настанят в луксозната Резиденция за седмица, а Гладиаторите ще трябва да се грижат за насажденията в Стопанството, за да си осигурят топла храна и подслон. 

Загубата на Амазонките, с капитан златната медалистка в самбото Мария Оряшкова, ги обрече на седмица, изпълнена с много трудности. Те ще спят на открито на Дивата река, където няма да имат нито храна, нито огън. Тежките условия вече оказват влияние върху част от участничките, които не са свикнали да живеят без удобства. Заточените на изоставен плаж играчи от племето на Изгубените са единствените, за които пребиваването в предаването е на ръба на възможното. 

И следващата битка ще бъде много важна за трите племена. Олимпиецът Краси Дунев, жената-войн Мария Оряшкова и командосът Гатьо ще влязат в капитанско съревнование, за да опазят честта на своето племе и да спечелят облаги за съотборниците си. 

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята“ във вторник, 5 септември, от 21:00 часа по NOVA. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара