Квалификациите за UEFA EURO 2024™ отново в каналите от пакета DIEMA XTRA

Интригата в квалификациите за директно класиране в UEFA EURO 2024™ продължава през септември, а зрителите могат да следят новите интересни двубои на живо в ефира на каналите от спортния пакет DIEMA XTRA. Мачовете от петия и шестия кръг на квалификациите ще се проведат в периода от 7 до 12 септември и ще бъдат излъчени по DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и DIEMA SPORT 3. В квалификационната фаза на турнира участват 53 отбора, разпределени в 10 групи, като билет за престижния европейски форум печелят първите два тима във всяка от тях, а още три ще могат да се класират за финалите чрез плейофи.

Първият двубой от квалификациите, който зрителите могат да гледат ефира на DIEMA SPORT, е между Литва и Черна гора – този четвъртък от 19:00 ч. Малко по-късно, от 21:45 ч. ще е мачът Сърбия – Унгария. В петък от 21:45 ч. футболните фенове ще имат възможност да проследят развоя от сблъсъка между Хърватия и Латвия, а в събота от 19:00 ч. Андора ще се изправи срещу Беларус. На 10 септември за победа ще се борят отборите на Литва и Сърбия – от 21:45 ч. по DIEMA SPORT.

Ефирът на DIEMA SPORT 2 също ще изобилства от интригуващи двубои. Началото ще бъде поставено на 7 септември с мача Нидерландия – Гърция (21:45 ч.), а на следващия ден ще играят Турция и Армения (21:45 ч.). На 9 септември зрителите на спортния канал могат да гледат два сблъсъка – Естония - Швеция от 19:00 ч. и Косово – Швейцария от 21:45 ч. Интригуващ ще бъде и мачът между отборите на Албания и Полша – в неделя от 21:45 ч.

Футболни емоции предстоят и в ефира на DIEMA SPORT 3. На 7 септември един срещу друг ще излязат Франция и Република Ирландия (21:45 ч.), а в петък мачовете в спортния канал ще бъдат два – Грузия – Испания от 19:00 ч. и Словакия – Португалия от 21:45 ч. Несъмнено интерес ще предизвика срещата между Англия и Украйна – на 9 септември от 19:00 ч., а от 21:45 ще играят Северна Македония и Италия. В последния ден от седмицата по DIEMA SPORT 3 феновете ще могат да гледат цели три двубоя – Казахстан – Северна Ирландия от 16:00 ч., Финландия – Дания от 19:00 ч. и Република Ирландия – Нидерландия от 21:45 ч.

Към всички мачове от квалификациите за UEFA EURO 2024™, зрителите ще видят качествена студийна програма, подготвена от екипа на дирекция „Спорт“ на Нова Броудкастинг Груп. Заедно с богатото студийно съдържание, ежедневно ще бъдат излъчвани обзорни предавания, така че футболните  фенове да не пропуснат нито един интересен момент от предстоящите европейски квалификации. 

Не пропускайте да гледате квалификациите за UEFA EURO 2024™ в каналите от спортния пакет DIEMA XTRA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара