bTV Story с впечатляващи резултати и още премиерни заглавия

Новият семеен канал е най-предпочитан сред зрителите и е четвърти по гледаемост в праймтайма след трите национални телевизии от началото на 2024 г.

Вторият сезон на сензацията „Златно момче“ ще бъде част от селекцията на канала през тази година

Само месец след своя дебют bTV Story – най-новият канал в портфолиото на bTV Media Group, постига изключителен успех и изпреварва конкурентните нишови канали. Разнообразието от премиерни заглавия на съвременни продукции са сред най-гледаните програми на канала. Сензацията „Златно момче“ е фаворит на зрителите в праймтайма на bTV Story, привличайки средно 8,7% от зрителите (GARB, All4+) от началото на годината, като по този начин се нарежда на първо място сред тематичните канали. Любимците от „Опасно изкушение“ Еда Едже и Берк Октай пренесоха своите отношения в премиерния романтичен сериал „Състояние на връзката: Сложно е“, като новият сериал е предпочетен от 7,5% от телевизионната аудитория (GARB, All4+) в периода 01-10 януари 2024. 

bTV Story е насочен към цялото семейство и от самото начало предлaга богата програма със съдържание и топ заглавия от целия свят, които веднага успяха да грабнат вниманието на зрителите. Селекцията от провокативни и хитови продукции отрежда на bTV Story четвърто място по гледаемост от началото на 2024 година в най-гледания часови слот 19:00-23:00, което го позиционира веднага след трите националните телевизии – bTV, NOVA и БНТ1 (GARB, All4+).

В програмата на bTV Story, зрителите могат да се насладят на премиерните епизоди от хитовите сериали – „Семейството“ (всеки делник от 19:00 ч.), „Златно момче“ (всеки делник от 20:00 ч.), „Състояние на връзката: Сложно е“ (всяка вечер от 21:30 ч.) и „Чуй ме“ (всяка събота и неделя от 20:00 ч.), както и на теленовелите „Ослепително слънце“ (всеки делник от 16:00 ч.), „Мащехата“ (всеки делник от 17:00 ч.) и „Пантанал“ (всеки делник от 18:00 ч.). Всички премиерни сериали в ефира на bTV Story са достъпни онлайн на VOYO, като потребителите на платформата могат да се възползват от възможността да гледат епизодите на "Семейството", "Златно момче" и "Състояние на връзката: Сложно е" 7 дни преди ефир.

През уикендите bTV Story предлага „Романтичен филмов следобед“ с две вълнуващи кино заглавия от 16:00 и от 18:00 ч., както и криминален слот от 22:30 ч. с класиките в жанра – „Загадъчни убийства по Агата Кристи“ в събота и „Криминалните случаи на Мис Марпъл“ в неделя.

Веднага след края на първи сезон на „Златно момче“, зрителите на bTV Story ще могат да проследят и актуалния втори сезон, епизодите от който ще се излъчват непосредствено след премиерата им в южната ни съседка. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара