Новият сезон на „Животът по действителен случай“ започва тази събота от 17:00 ч. по bTV

В „Моето ново Аз“ ще видим поредната впечатляваща трансформация, а от рубриката „Топ 10“ ще разберем кои родни звезди са израснали в истинска бедност

Новият сезон на „Животът по действителен случай“ започва тази събота (17 февруари) от 17:00 ч. по bTV с невероятни истории. В студиото при Александра Сърчаджиева ще гостува певецът в цели два жанра – естрада и опера – Орлин Горанов. Той ще сподели как се справя с всички задачи, с които се е нагърбил, и ще разкрие откъде черпи енергия за неспирните си изяви. Зрителите на bTV ще разберат кои са най-близките жени до сърцето му и има ли колеги, с които имат по-специални отношения.

В рубриката, която сбъдва всякакви желания – „Моето ново Аз“ – Радост Драганова ще ви запознае с изстрадала майка на три деца. Тя е преживяла две драматични катастрофи в живота си – една много тежка автомобилна и една дълбока, продължителна душевна драма. Години наред животът я подлага на низ от изпитания. Изтърпява жестокостта от страна на най-близкия си човек, но днес най-после е събрала кураж за истинска промяна. Ще видим всички стъпки от нейното преобразяване, за което тя се е доверила на Радост и на специалистите от клиниките на „Моето ново Аз“.

Първата за сезона класация „Топ 10“ е посветена на десет български звезди, които като деца не са познавали блясъка на живота и разточителността. Водещият Филип Буков е събрал на едно място десет много известни и успели днес българи, които обаче са имали трудно детство и са израснали в чести ограничения и понякога в истинска бедност.

Не пропускайте „Животът по действителен случай“ – тази събота (17 февруари) от 17:00 ч. по bTV!

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара