Съпрузи полицаи, мама-инфлуенсър и украинка от Враца влизат в “Един за друг” 5

Седем амбицирани двойки прекрачиха прага на Вилата на любовта по време на премиерния епизод на “Един за друг” тази вечер. Най-дългоочакваното любовно реалити стартира с поредица от предизвикателства, в която ключова роля имаха любимците на зрителите от четвъртия сезон на шоуто - Криси и Арти, Ванката и Сани и победителите от първи сезон - Елена и Пламен.

Най-добре с изпитанията се справи младата двойка Емилиян и Кристина от Добрич, които си извоюваха седмичен имунитет. Последни завършиха Гергана и Светозар. Светльо е сред най-богатите участници в сезон 5 на “Един за друг”, а Гергана е украинка от Враца. Едно стъпало над тях в играта бяха Петя и Дилян, които откровено споделят, че при тях ролите са разменени - той чисти и мие, а тя се грижи за техническата изправност на дома им. Сред най-атрактивните участници бяха съпрузите полицаи Маргарита и Кристиан, които постигнаха своеобразен рекорд, влизайки в “Един за друг” с 160 кг. багаж.

Първи прага на Вилата на любовта прекрачиха София и Тихомир от Харманли. Двойката е живяла в САЩ, а София отскоро е мама-инфлуенсър. Тя споделя видеа в социалните мрежи, в които дава домакински съвети. В предизвикателството “Един за друг” се впуснаха още Петър и Галена от Генерал Тошево. Петър има вече опит в риалити формати, защото е участвал във “Фермер търси жена”.

Последните атрактивни участници, които ще докажат, че са един за друг, са Ивайло и Христина. Тя е на 44 г., но вече е баба и има две внучета. Той е познат на зрителите с участието си в телевизионно риалити, в което си създава много врагове. Какви ще са взаимоотношенията им с двойките в “Един за друг”, предстои да разберем. 

Първият епизод на подкаста “Един без друг”, посветен на предаването, вече е онлайн. В него водещата Денислава Велкова, участничка в сезон 2 на “Един за друг” и “Игри на волята”, дискутира новите 7 двойки заедно с любимците на публиката Криси и Арти. Епизодът е наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Приключението за нови 6 двойки ще започне утре с втория премиерен епизод на “Един за друг”. Как ще се справят участниците? И кой ще спечели имунитет? Гледайте епизода в четвъртък, 15 февруари, от 20:00 ч. по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара