Шеф Виктор Ангелов посреща 18 нови участници в Кухнята на Ада

Сезон 6 на най-очакваното кулинарно риалити в българския ефир Hell’s Kitchen започва тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Кулинарната легенда шеф Виктор Ангелов ще посрещне 18 нови участници в Кухнята на Ада, които ще се изправят пред провокативни предизвикателства, за да стигнат до първото място. 

Спокойствието за амбициозните претенденти за наградата от 100 000 лева ще свърши твърде бързо. Още с първата кулинарна задача комфортът им ще бъде заложен на карта и бързо ще осъзнаят, че са попаднали в Къщата на Ада. Част от участниците ще трябва да спят в полеви условия и да разполагат с минимални удобства. 

Сред най-цветните образи този сезон ще бъде действаща кметица. Тя ще влезе в Кухнята на Ада на висок ток и в бална рокля. А това ще отприщи много забавни ситуации по време на първото кулинарно изпитание. Разгорещена дискусия ще предизвика и професията на една от претендентките за одобрението на шеф Ангелов. 29-годишната участничка с амбиция да покори кулинарните върхове работи в развлекателната индустрия за възрастни от три години. 

Новият сезон на Hell’s Kitchen ще нагорещи страстите до краен предел. Още в самото начало силните характери в Кухнята на Ада ще се сблъскат и конфликтите помежду им ще бъдат по-зрелищни от всякога. Битката ще се прехвърли и на кулинарното поле, къде част от най-опитните готвачи могат да станат жертва на самочувствието си.

Не пропускайте грандиозния старт на Hell’s Kitchen 6 тази вечер точно в 20:00 ч. по NOVA. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара