Галена и Азис повеждат хорото в пилотния епизод на „АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ“ този петък, 23 февруари, от 20 ч. по bTV

Капитан Кадиев плаче от емоции, Кедъра блести със знания, а водещата Алекс Сърчаджиева „вади“ нови забавни игри още в премиерното издание на играта

Този петък от 20 ч. по bTV стартира супер забавната и любопитна телевизионна игра „Аз обичам България“, посветена на всичко българско и родно, с водещ – актрисата Александра Сърчаджиева и капитани на отборите – Александър Кадиев и Камен Алипиев – Кедъра. Отборите им ще се хвърлят в „ожесточена“ и много забавна битка още в първия епизод на играта, в която всеки от тях ще има своите „възходи и падения“, усмивки и сълзи, които ще им дадат още повече причини, заради които да обичат България.

Рамо до рамо с тях в игрите, забавлението и в учението ще застанат едни от най-обичаните звезди на България – поп-фолк идолите Галена и Азис, които ще са в отбора на КЕДЪРА и талантливите актьори – Весела Бабинова и Филип Буков, които влизат в отбора на КАДИЕВ. Така разпределени, всеки от тях ще има възможността да блесне както със знания и нечувани умения по теми, свързани с родината, така и да се „сгромоляса“, но с усмивка и настроение, без да губи за миг надежда, че точно неговият отбор ще се закичи с наградата. По традиция във всеки епизод тя ще е любим и емблематичен за България предмет, а в първото издание на предаването победителите ще получат три чифта автентични, топли бабини терлици.

Интересни, весели, неочаквани, разнообразни и любопитни, въпросите и задачите в игрите ще накарат зрителите да научават много нови неща за родината и да се забавляват от сърце. В една от игрите те ще имат възможност да премерят знанията си с тези на играчите, като използват телефоните си. Всички пред екраните ще срещнат не само познати и обичани лица, а и героите сред нас – достойни българи с необикновени умения и постижения, с награди и с истории, които си струва да бъдат показани.

Какво е в състояние да просълзи винаги усмихнатия Сашо Кадиев и как Галена и Азис ще поведат хоро ще стане ясно в пилотния, супер весел епизод на предаването. „Аз обичам България“ очаква цялото семейство пред екрана този и всеки петък вечер от 20:00 часа по bTV.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара