Първият изгонен в Hell’s Kitchen 6 вече e ясен

Първият изгонен в сезон 6 на Hell’s Kitchen е Николай Тодоров от Шивачево. Той се представи посредствено по време на първата вечерна резервация в Кухнята на Ада и не показа нужните качества, за да продължи напред в надпреварата. Участникът от отбора на сините беше изпратен от шеф Виктор Ангелов с препоръката да продължава да се учи.

Застрашена от изгонване беше и професионалната готвачка Никол Росенова. Въпреки богатия си кулинарен опит, тя не успя да мотивира отбора на жените и шеф Ангелов ги изгони от кухнята. Пълната абдикация на Николай от задълженията му обаче наклони везните към него и той напусна състезанието.

Звездите за първи път готвиха в Кухнята на Ада. Те трябваше представят най-доброто си ястие и да се изправят един срещу друг. Изненадващо имунитет спечели Пеньо Гатевски - Гатьо, който доби огромна популярност след участието си в “Игри на волята”. Командосът от Пловдив измести фолк певицата Бони от първото място със своята свинска пържола. Златните победиха отбора на жените в предизвикателство, в което трябваше да приготвят перфектна порция картофи. Най-добре се представи дуото на хипнотерапевт Александра Гърдева и певеца Коцето Калки.

В следващия епизод на Hell’s Kitchen отборите на жените и мъжете ще се впуснат в екстремно предизвикателство, достойно за приключенско риалити. Те ще готвят за спасители от дирекция “Аварийна помощ и превенция”. Вечерната резервация отново ще нагорещи страстите и ще покаже кои участници нямат място в Кухнята на Ада.

Не пропускайте следващия епизод на Hell’s Kitchen 6 в четвъртък, 22 февруари, от 20:00 ч. по NOVA. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара