Премиери на два хит сериала по AMC на 26 февруари

През февруари AMC ще излъчи два дългоочаквани премиерни сериала. Феновете на Вселената на „Живите мъртви“ ще приветстват Андрю Линкълн след дълга пауза отново в ролята на Рик Граймс в новия сериал „Живите мъртви: Тези, които живеят“, а многократно награждаваният сериал „Фарго“ ще се завърне със сезон 5 с участието на звездата Джон Хам.

Премиерният епизод на "Живите мъртви: Тези, които живеят" ще бъде излъчен едновременно с премиерата на сериала в САЩ – на 26 февруари в 04:00 ч. на оригиналния език, а локализираната на български език версия ще бъде излъчена на 26 февруари в 23:00 ч.

Пети сезон на „Фарго“ ще стартира веднага след това – на 26 февруари в 23.45 ч.
Премиерният сериал „Живите мъртви: Тези, които живеят“ продължава историята на героите след събитията в „Живите мъртви“. Подзаглавието „Тези, които живеят ” е препратка към последните думи от финала на „Живите мъртви“, когато Данай Гурира в ролята на Мишон казва „Ние сме тези, които живеят“… Ще успеят ли героите дa пpoдължaт нaпpeд и дали за тях ще има утре? Андрю Линкълн и Данай Гурира ще въвлекат зрителите в епична любовна история – тази на Рик Граймс и Мишон. Ще могат ли те отново да се намерят взаимно и всеки сам себе си на място и в ситуация, каквито не са познавали досега?
В сериала участват още Полиана Макинтош, Лесли-Ан Бранд, Тери О'Куин, Матю Джефърс, Крейг Тейт, Андрю Бачелър и др.

Сериалът "Фарго" е създаден от носителя на награди „Пийбоди“ и „Еми“ изпълнителен продуцент Ноа Хоули (шоурънър, сценарист и режисьор) въз основа на легендарния игрален филм „Фарго“, дело на Джоел и Итън Коен. Предстоящият премиерен пети сезон на "Фарго" отвежда в Минесота и Северна Дакота през 2019 г., където феновете на сериала могат да очакват нови престъпления, шокиращи разкрития и неочаквани обрати.

В главните роли ще видим Джуно Темпъл в ролята на Дот, която неочаквано е потопена обратно в живота, който е смятала, че е оставила зад гърба си, и Джон Хам в ролята на шерифа от Северна Дакота Рой Тилман, който е по следите на Дот… Дженифър Джейсън Лий също участва в сезон 5 на „Фарго“, водейки впечатляващ актьорски състав, в който са Джо Киъри, Сам Спруел, Рича Мурджани, Ламорн Морис, Дейв Фоли и др.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара