Боряна Баташова и Калоян първи отпаднаха от „Dancing Stars“ по bTV

Танцовата двойка напусна бляскавото шоу след като получи най-нисък резултат от комбинираните оценки на журито и вота на зрителите

С изпълнения от висока класа, препускащ пулс и отлично настроение стартира премиерната гала на „Dancing Stars“ по bTV, а една от двойките се сбогува с бляскавото шоу още в първата вечер. Певицата Боряна Баташова и партньорът й на дансинга, професионалният танцьор Калоян Иванов, си тръгнаха от предаването, след като получиха най-нисък резултат от комбинираните оценки на журито и вота на зрителите. 

Въпреки че адреналинът беше висок и напрежението - огромно, 16-те звезди стъпиха уверено върху лъскавия паркет и се впуснаха в сложна, спираща дъха хореография с поддържи и пируети. Конкуренцията е жестока, защото всеки иска да спечели купата на „Dancing Stars“, символ на предизвикателствата, през които ще преминат всички участници. Първото издание на Dancing Stars прикова пред екрана 32% от зрителите в най-широката възрастова група (All4+, източник: ГАРБ) във вторник вечер на 20 февруари.

Амбициозните двойки бяха оценявани от Илиана Раева, Галена Великова, Франциска Йорданова и Томаш Папкала, които показаха щедрост и добронамереност в първата вечер, но дадоха ясна заявка, че няма да правят компромиси и ще следят всяка стъпка и детайл. Водещите Краси Радков и Алекс Раева добавиха хумор и предразположиха звездите, които със затаен дъх очакваха своите оценки в ложата. 

„Dancing Stars“ стартира зрелищно, първи на дансинга излязоха ергенът Виктор Стоянов и Михаела, за да изпълнят фокстрот. В началото на танца Виктор загуби координация и падна, но бързо възвърна самообладанието си. Шоуто продължи на високи обороти с изящен танц в същия стил на тв водещата и синоптичка Натали Трифонова и Димитър. Певицата Боряна Баташова и Калоян се представиха с ча-ча-ча. 

С огнена самба температурата в залата вдигнаха тв водещата и невролог Неделя Щонова и Атанас. Актьорът Даниел Пеев - Дънди и Елена също танцуваха самба, но с хумористичен акцент. Романтично настроение внесоха попфолк певецът Емрах Стораро и Веселина с валс, а фолк дивата Емануела и Иван разпръснаха силна енергия с ча-ча-ча. 

Строгото жури оцени високо магнетичната самба на певицата Дара и Джими, и обсипа с комплименти елегантния валс на певеца Папи Ханс и Ани. Добре на дансинга се представиха актрисата Нона Йотова и Даниел със самба, певицата Мила Робърт и Кристиан с ча-ча-ча, и певецът Свилен Ноев и Йовита, отново с ча-ча-ча. 

Валс с елементи на карате демонстрираха олимпийската шампионка Ивет Горанова и Тодор, а ча-ча-ча с боксов заряд - Серафим Тодоров и Таня. В  кулминацията на епичната танцова вечер за първи път на сцената взривяваща ча-ча-ча танцуваха каскадьорът Валери Григоров и Дорина, последвани от харизматично изпълнение на актьора Филип Буков и Ралица.  

В шоуто продължават 15 двойки, а всяка от звездите ще трябва да положи огромни усилия, за да докаже, че заслужава да спечели. Зрителите ще следят под лупа напредъка на популярните личности в танците всеки вторник от 20 часа по bTV. В петък, точно в 22:30 ч., ще стартира и „Dancing Stars Extra“ с водещ Станислава Ганчева, която ще ни показва вълнуващата атмосфера зад кулисите, плюс всички падания, настъпвания, гафове и влюбвания.  

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара