Премиера на „Живите мъртви: Тези, които живеят“ по AMC

През февруари AMC ще излъчи "Живите мъртви: Тези, които живеят" - дългоочаквания нов сериал от Вселената на „Живите мъртви“! 

Феновете на “Живите мъртви“ ще могат отново да попаднат във Вселената на хитовия сериал, където ги очакват немалко изненади, като една от тях е завръщането на Андрю Линкълн в ролята на Рик Граймс след дълга пауза.
Премиерният епизод на "Живите мъртви: Тези, които живеят" ще бъде излъчен едновременно с премиерата на сериала в САЩ – на 26 февруари в 04:00 ч. на оригиналния език, а локализираната на български език версия ще бъде излъчена на 26 февруари в 23:00 ч.

Нов епизод ще се излъчва всеки понеделник в 23.00 ч.

 „Живите мъртви: Тези, които живеят“ продължава историята на героите след събитията в „Живите мъртви“. Звездите Андрю Линкълн и Данай Гурира се завръщат като любимите герои от „Живите мъртви“ Рик Граймс и Мишон . Новият сериал представя епична любовна история на двама герои, променени от един променен свят. Държани далеч един от друг. От неустоима сила. От призраците на това, което са били. Рик и Мишон са хвърлени в друг свят, построен върху войната срещу мъртвите… И в крайна сметка, война срещу живите. Могат ли отново да се намерят взаимно и всеки сам себе си на място и в ситуация, каквито не са познавали досега? Врагове ли са? Любовници? Жертви? Победители? Един без друг, те живи ли са изобщо – или ще се окаже, че и те са живи мъртви?

В сериала участват още Полиана Макинтош, Лесли-Ан Бранд, Тери О'Куин, Матю Джефърс, Крейг Тейт, Андрю Бачелър и др.

Изпълнителни продуценти на „Живите мъртви: Тези, които живеят“ са Скот М. Гимпъл, Андрю Линкълн, Данай Гурира, Дениз Хът, Брайън Бократ и Граг Никотеро.
Освен "Живите мъртви: Тези, които живеят" има и други оригинални сериали от Веселената на „Живите мъртви“, които се очакват по AMC – „Живите мъртви: Дарил Диксън“, „Живите мъртви: Мъртъв град“ и „Живите мъртви: Истории за живите мъртви“.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара