Риалити герои, предприемачи и милионер се впускат в приключението “Един за друг”

Още шест влюбени двойки стартираха своето вълнуващо приключение в най-позитивното любовно риалити в телевизионния ефир - “Един за друг”. Във втория епизод за сезона на изпитание бяха поставени техните знания по география, управление на моторни и немоторни превозни средства и работата им в екип. Предизвикателството доведе до множество забавни моменти за зрителите, както и за водещите на формата - Емо Чолаков и Мария Игнатова.
В края на атрактивните пътешествия, Михаела и Венцислав от Перник триумфираха, преминавайки трасето без нито една грешка и завоюваха втория седмичен имунитет. Най-бавно до своята крайна дестинация достигнаха Елизабет и Йордан, които компенсираха изоставането със страхотно чувство за хумор и самоирония. Предпоследни, само на няколко минутки пред тях, се оказаха строителният предприемач Светослав и неговата съпруга Сияна, които изпитаха сериозни затруднения с карането на триколка и навигацията в зимни полеви условия.

Основна роля в днешния епизод изиграха и първите седем двойки в предаването, които допринесоха за доброто настроение на новодошлите. По своя идея участниците, които прекрачиха Вилата на любовта на 14-и февруари, поставяха новите си съквартиранти в различни екстремни ситуации, влизайки в ролята на помощен персонал, асистент-водещи и редактори.

Последни на полигона излязоха Ивана и Ивайло, които се запознават на кастинга на телевизионно риалити. Двойката иска да пребори стигмата, която тегне над двойките с по-голяма възрастова разлика, доказвайки, че истинската любов може да преодолее всичко по пътя си. Те завършиха на второ място в днешното класиране, само на крачка от победата.
Гости на водещата Денислава Велкова в подкаста “Един без друг” са поп-фолк звездата Роксана и финалистът от “Игри на волята” сезон 5 - Мартин Николов - Елвиса. Тримата заедно ще обсъдят новите шест двойки в “Един за друг”. Епизодът с тяхното участие вече е наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

От следващата седмица епизодите на “Един за друг” ще се излъчва от петък до неделя в 20:00 ч. Коя ще е първата елиминирана двойка? И как ще се спогодят новите съквартиранти във Вилата на любовта? Не пропускайте новите епизоди на най-позитивното риалити в ефира.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара