bTV със специално студио "2 години война в Украйна" на 24 февруари

bTV на фронтовата линия и в сърцето на страната

2 години от датата, на която Русия атакува пълномащабно Украйна, bTV се връща там, където започна всичко. На 24 февруари веднага след централните новини на bTV очаквайте специалното студио "2 години война в Украйна" с водещ Иван Георгиев.

Ще ви отведем там, където се решава бъдещето на страната - линията на бойните действия. Разказ от разрушените градове и села в Украйна, в които може би никога хората няма да успеят да се върнат в домовете си. Защо, въпреки евакуацията, там все още има хора, избрали да живеят под непрекъснат обстрел? Как продължават военните действия и защо контраофанзивата не се случва по план? Ще успее ли Украйна да устои или Русия ще завземе още територии? И как събитията на фронта влияят и на бъдещето на Европа? Екипът на журналиста Стоян Георгиев, оператора Александр Осиченско и техническия сътрудник Марио Николчев отговарят на тези въпроси от най-критичната точка на войната.

В сърцето на Украйна екипът на журналиста Цветана Балабанова, оператора Огнян Кръстев и техническия сътрудник Ивайло Ангелов ни показват как животът продължава, въпреки всичко. Ще ви срещнем с бесарабските българи, които избраха да останат в Украйна. Как хората адаптират ежедневието си, успяват ли да живеят, работят и дори да се забавляват, въпреки честите въздушни тревоги за ракетна атака? 

В студиото ще ви покажем и средствата на модерната война на дронове.

Как събитията промениха необратимо живота на милиони хора и какви са очакванията за бъдещето – изтощителни военни действия или търсене на път към мира? Очаквайте специалното студио на bTV "2 години война в Украйна" на 24 февруари от 19:20 часа.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара