Изневяра и домашно насилие в премиерния епизод на „Любовни афери“ по NOVA

С две вълнуващи човешки истории след броени дни по NOVA стартира премиерният риалити формат „Любовни афери“. Предаването проследява завладяващи действителни случаи за предателства, грешки, прошка, раздяла и ново начало, разглеждайки сложните човешки взаимоотношения от различни гледни точки. Този петък от 22:00 ч. зрителите ще станат свидетели на емоционалния разказ на герои, въвлечени в любовен триъгълник, и ще преживеят историята на една смела жена, попаднала в капана на домашното насилие.

Главните героини в първия интригуващ разказ са Биляна и Евгения, които по неволя споделят един и същ мъж – Ангел. Виновник за любовния триъгълник се оказва мъжът, който продължава да поддържа отношения с бившата си приятелка Евгения, докато съпругата му Биляна дори не подозира. Една отложена командировка поставя началото на мрежа от лъжи, които се натрупват заедно с извиненията и оправданията, но дали истината ще намери начин да излезе наяве? 

Действието на следващата история се развива в Пловдив, а главните герои в нея са Деница, Бисер и Антон. Жената държи на съпруга си, с когото са заедно още от деца, но неговото консервативно поведение и ревност оказват влияние на връзката им. Животът на попадналата в безизходица Деница се обръща на 360 градуса, когато на балкона й се появява непознат мъж на име Антон. След необичайната им среща отношенията между героите се задълбочават. С подкрепата на Антон, Деница все повече започва да осъзнава, че се е превърнала в с собственост на съпруга си и е жертва на домашно насилие. 

Емоцията на героите от двете истории ще стигне до зрителите по много близък и личен начин - през гледната точка на всяка една от страните, замесени в проблемната ситуация. А преценката кой е прав в тези сложни човешки взаимоотношения, остава за зрителя – този петък, от 22:00 ч. по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара