Пътешествие от Космоса до океана по Da Vinci през март

Зашеметяващо подводно приключение ще предложи обиколката на робота Кит из океана и той ще сподели невероятната си история и преживяванията си като подводен пътешественик с всички свои приятели във вълнуващия втори сезон на сериала „Космикс“ по канал Da Vinci, в който Кит  и г-н Батерия заменят космическия пейзаж с хипнотизиращите дълбини на океана!  

От 11 март, всеки делничен ден в 8.40 ч. можете да се качите на борда на „Аква Вояджър“ заедно с героите и да навигирате между чудеса и опасности, изследвайки цветни коралови рифове и останки от древни кораби.  

 Роботът Кит винаги е мечтаел да обикаля Вселената, да среща планети и да вижда звезди, така че един ден се закрепва за ракета и най-накрая отлита в Космоса. Чрез приключенията си из Вселената той научава как функционира Космосът, но Кит обича да учи и да търси нови неща и когато гравитацията го „дръпва“, той следва своето сърце… Кит и г-н Батерия падат в океана до космодрума и започват ново, подводно приключение! 

 Приятелството на героите ги води през вълнуващи подводни предизвикателства, като ги сблъсква с мистериозни морски създания и им помага да създават неочаквани съюзи. Кит и г-н Батерия се губят сред морето и се опитват се да вземат компаса на потънал кораб, пазен от двама сърдити капитани. Разходка сред кораловите рифове е осуетена, защото г-н Батерия е отвлечен от електрически скат. Сърфирането по вълните води приключенците към опасна буря. По време на надпревара Кит и г-н Батерия използват крилата на различни морски птици. Посещението на нефтена платформа приключва с инцидент, който двамата пътешественици трябва да оправят. Когато кораб за разчистване на лед губи екипажа си, Кит и г-н Батерия се  качват на него и го връщат безопасно в пристанището. Изненада за рожден ден вкарва героите в подводна пещера, от която излизането се оказва истинско предизвикателство. Чудовище започва да вилнее в океана и г-н Батерия и Кит трябва да го спрат. Приятелите попадат в капана на свлачище в океана и си спомнят последното си приключение, за да преодолеят това… Изтощеният Кит се оставя морското течение да го носи, докато г-н Батерия предпочита да се върне в дома им на Юг.
Кит остава сам насред Ледовития океан. Ще успее ли да се върне при г-н Батеря в космодрума?

 Включете се във вълнуващото подводно пътешествие в сезон 2 на сериала „Космикс“ заедно с робота Кит, който не е много опитен изследовател и често попада в неприятни ситуации, но в крайна сметка именно това му помага да се учи - от 11 март само по канал Da Vinci!

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара