Жените триумфират в първата битка на Hell’s Kitchen 6

Шеф Ангелов даде взривоопасно начало на шестия сезон на Hell’s Kitchen тази вечер по NOVA. Кухнята на Ада посрещна 18 нови участници, разпределени в два отбора - мъже срещу жени. Първата победа за сезона беше завоювана от представителките на нежния пол, а загубата на мъжете ги лиши от личния им багаж и нормални условия за живот.

Отборът на жените, който тази година ще носи червените куртки, успя да грабне победата благодарение на своето кулинарно острие Никол Росенова. Завършилата академията “Льо Кордон Бльо” донесе финалната точка на жените и победи в директен двубой срещу най-опитния сред мъжете - Георги Божков, който е готвил за кралица Елизабет II.

Освен силно представяне в готвенето, дамите донесоха и много забавление в кухнята. Носителката на титлата "Топ Баба на Вселената” Магдалена Динкова прикова вниманието на съотборниците си и шеф Ангелов с ярко зелената си бална рокля и високи токчета. Колоритната Симона, по-известна в онлайн пространството като Мони Бонбони, също забавляваше останалите участници с неподправеното си чувство за хумор. 

В утрешния епизод на Hell’s Kitchen жените ще се изправят в кулинарна битка срещу отбора на златните. Пеньо Гатевски - Гатьо от “Игри на волята” ще трябва да работи в екип с поп фолк фурията Бони и интернет сензацията Изабел, което ще предизвика много забавни моменти в Кухнята на Ада. Преди битката с отбора на жените, звездите ще трябва да готвят за първи път пред шеф Ангелов и да му представят ястието, което умеят да приготвят най-добре. Победата в това изпитание ще осигури имунитет на един от златните участници.

Как ще се справи Наталия Кобилкина с беленето на картофи? Ще отпадне ли една от звездите още в началото на Hell's Kitchen? Или една от жените ще трябва да облече оранжевата престилка?

Не пропускайте следващия епизод на Hell’s Kitchen 6 утре вечер, 21 февруари, от 20:00 ч. по NOVA. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара