Необикновени събития, неразгадани мистерии и свидетелства за извънземно присъствие по HISTORY през март

Представям ви анонси за акцентитe и премиерите през март 2024 по канал HISTORY.

Необикновеното с Дан Акройд
От 10 март, всяка неделя, 22.00 ч.

Знаете ли, че по време на Втората световна война Франклин Д. Рузвелт стартира свръхсекретна програма за атакуване на Япония с армия от прилепи? Или че трима души веднъж са загубили живота си заради падащ пудел? Чували ли сте за острова край бреговете на Мексико, който е населен с хиляди осакатени кукли?

Ако не сте, тогава се подгответе за "Необикновеното" с Дан Акройд.

Поредицата ще ви направи свидетели на корабокрушения, самолетни катастрофи, изчезвания и наблюдения на НЛО! Ще изследва триъгълника на езерото Мичиган и много други диви и причудливи места, включително страховит остров, пълен с кукли, и пещери, криещи смъртоносни вируси. Ще търси най-странните смъртни случаи, регистрирани някога по света. Ще ви представи изумителни оръжия, за които едва ли сте чували - надуваеми танкове, роботи убийци, базука „Веспа“, бойни делфини...

В "Необикновеното" с Дан Акройд ще видите какво ли не - от пиле без глава, което живее повече от една година, до извънземно „небесно тяло“, от което вали разтопено стъкло... (10x60)

Най-големите загадки в историята с Лорънс Фишбърн
Сезон 4Д

От 4 март, всеки понеделник, 22.45 ч.
Поредицата „Най-големите загадки в историята“ с водещ носителя на награда „Еми“ Лорънс Фишбърн разглежда топ теориите, свързани с някои от най-енигматичните неразгадани мистерии в света.

През юли 1996 г. една от най-лошите авиационни катастрофи в американската история взема 230 жертви и оставя безброй въпроси без отговор. Трагедия, която променя авиационната индустрия завинаги. Но какво причинява експлозията на полет 800 на TWA?

Учебниците по история казват, че Адолф Хитлер се е самоубил в последните дни на Втората световна война. Дали нацисткият лидер наистина е умрял в Берлин, или е успял да избяга? И ако скандалният диктатор наистина е избягал, то къде е отишъл?

През Втората световна война Япония ограбва от окупирани страни плячка за стотици милиарди долари, но до ден днешен местонахождението на това съкровище е неизвестно. Дали то някога ще бъде намерено?

Едно от най-скандалните престъпления в американската история е зловещото убийство на млада красавица, останало неразкрито с десетилетия. Списъкът със заподозрени е дълъг и всеки един от тях е по-мистериозен от предишния…

От неразкрити престъпления до изгубени и заровени съкровища и смъртта и изчезването на известни личности – новият сезон на „Най-големите загадки в историята“ ще изследва възможните обяснения за някои от най-объркващите загадъчни събития в света. Всеки епизод разгадава тези пъзели с помощта на световно известни историци, писатели, учени и изследователи. Сезон 4Д (5x60)

Извънземни от древността
Сезон 16А
От 20 март, всяка сряда, 22.45 ч.

Дали един библейски патриарх е бил инструктиран от 200 ангели високо над земята? Дали древните гърци са се научили да обработват метал от раса човекоподобни риби? И възможно ли е най-противоречивият фараон на Египет да е бил извънземно същество? Наистина ли на другите планети има живот? И ако да – от колко време съществува той?

Поредицата „Извънземни от древността“ се завръща със сезон 16, за да продължи да изследва най-достоверните доказателства за присъствие на извънземни на Земята в продължение на 75 милиона години – от епохата на динозаврите през древен Египет до небето над западната пустиня на днешните Съединени американски щати, от древните пещерни рисунки на странни същества през подобното на асфалт вещество в египетска пирамида, направено от останките на неидентифицирани същества, до продължаващите масови наблюдения в САЩ.

Водещият Джорджио Цукалос, експертът по теориите за извънземен живот и теоретик на идеите за древните астронавти поглежда назад към десетте най-чудати създания, обект на нашите изследвания – същества, които буха могли да предоставят убедителни доказателства за извънземно посещение… Сезон 16А (10x60)

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара